Dit vinden klanten van onze winkel!

Evelien
5 van de 5 sterren 

Super service! Banden leeg. Banden werden opgepompt. Er werd verteld waarom mijn band leeg liep. Mocht zo naar buiten rijden en kreeg nog een fijne middag mee. Zo onderscheid zich een winkel van andere en internet winkels. Hier ga ik naar terug als ik iets wil aanschaffen of repareren. Ps nemen corona-regels serieus.

Coen
5 van de 5 sterren.

Heel goede service! Ook vandaag weer. De kettingkast van mijn fiets lag er af. Kwam langs fietsen en werd meteen geholpen.Zelfs koffie gekregen van Henriette. ze herkent mij direct aan mijn stem! Altijd gezellige en gemoedelijke sfeer. Ga zo door medewerkers van Fietsgewoon.

Petra
5 van de 5 sterren

We hadden deze vakantie pech onderweg. De trapper was eraf. We werden meteen vriendelijk en adequaat geholpen. Ook deden ze moeite om de prijs voor ons laag te houden door tweedehands onderdeel te plaatsen. Wat een klantvriendelijkheid en wat een service. Ook mooie tweedehands fietsen te koop voor schappelijk prijsje. Aanrader!

Aranyo
5 van de 5 sterren

Winkel/werkplaats waar ik graag naar toe ga met mijn fietsproblemen. Lieve mensen en goed werk.

Boy
5 van de 5 sterren

Ben hier (op vakantie) vandaag geweest voor een boutje waarvan de schroefdraad versleten was. Ben geholpen door een vriendelijke jongeman die blind was ,prachtig zoals deze jongeman zocht in een lade en mij een boutje gaf wat ik nodig had ,geweldige kerel.

Stephan
4 van de 5 sterren

Gewoon een heerlijke fietsenzaak. Mensen met vakkennis en vriendelijk. Denken mee in oplossingen en goede prijs